M-WALL

M-Wall – Concepten voor hoogwaardige wandbekleding en muurbescherming.

M-Wall ontwikkelt, levert en installeert hoogwaardige wandbekledings- en muur beschermingsproducten. De innovatieve producten zijn ontwikkeld voor nieuwbouw en renovatieprojecten, voornamelijk in de gezondheidszorg, clean room faciliteiten in de zorg, voeding en agri, universiteiten en scholen, evenals in openbare gebouwen.

De M-Wall product collecties zijn speciaal ontwikkeld voor hun gebruiksdoel, zijn hoogwaardige high-end oplossingen als het gaat om eenvoudig onderhoud, hygiëne, duurzaamheid, technische prestaties speciaal ten aanzien van brandvoorschriften en chemische bestendigheden, eenvoudig te installeren op verschillende ondergronden en volledig te recycleren.

Vanwege de jarenlange ervaringen en het brede scala aan referenties is M-Wall vaak een geïntegreerde gesprekspartner voor architecten, consultants en eindgebruikers. De belangrijkste productgroepen M-Wall Hygienic en M-Wall Protect kunnen worden aangepast aan verschillende ontwerp-details en kunnen zelfs gedeeltelijk worden gemoduleerd op de projectlocatie. Installatie kan zelfs worden voorzien in clean rooms in functie zonder een volledige shut down van technische installaties door een schoon installatieproces. De teamleden van M-Wall zijn ervaren gesprekspartner voor praktische en geïntegreerde oplossingen.

M-Wall is actief in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en het Midden Oosten.