Brecon Group

De Brecon Group is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van stof-arme en kiemvrije cleanroom faciliteiten. Dat doen we voor opdrachtgevers in verschillende marktsegmenten. Binnen de Hightech sector zijn we groot geworden in de afgelopen 30 jaren van ons bestaan. In de regio in en rond Veldhoven kennen wij uitstekend de weg en binnen de‘maakindustrie’in het Zuiden van Nederland  ligt een groot deel van onze historie.

We werken o.a. voor de volgende klanten:
ASML Veldhoven, Mevi Group,  Neways Electronics, Hittech Winterswijk, Core Dux Nederland, Thales Hengelo, Kadans Science Partner, ATM Oirschot, TU Twente, Philips,  Airopack Technology Group AG, NTS Group, Nelipak, Besi, Pneutec, KMWE, Anteryon etc.

De Brecon Group tracht met haar diversiteit aan diensten en producten een “all-in one concept” aan te bieden voor optimale controlled-environment techniek, bijvoorbeeld bij ingebruikname en gedurende de levensduur van een cleanroom of laboratorium. Voor de invulling van die opgave staan de verschillende Brecon onderdelen garant en beschikken over alle kennis en ervaring u van dienst te zijn.

Binnen de Brecon Group worden onze ramen, kozijnen en deuren alsmede de plafondsystemen in eigen productie vervaardigd. Kwaliteit en flexibiliteit zijn dientengevolge onze Unique Selling Points!!