ASSA ABLOY Entrance Systems – Cleanroomdeur

Eén partner voor al je toegangsoplossingen. Als jouw toegewijd partner staan wij altijd voor je klaar tijdens het gehele bouwproces – van ontwerp en installatie tot onderhoud en modernisering. Met ons uitgebreide assortiment en onze service profiteer je van de kracht van een wereldwijde leverancier met lokale service. Wij zorgen voor jouw deuren, zodat jij je kunt concentreren op je eigen business.

Onze toegangsoplossingen voor hightech en semiconductor industrie

Het voorkomen van stofdeeltjes is een van de grootste uitdagingen in een controlled environment. Dergelijke deeltjes kunnen niet alleen bacteriën dragen, maar ook machines en producten vervuilen. Daarom moet de luchtkwaliteit in een controlled environment optimaal gemonitord en beheerst worden.

ASSA ABLOY Entrance Systems biedt toegangsoplossingen voor zowel de hightechindustrie als omgevingen waarin wordt gewerkt met halfgeleiders. Onze snelloopdeuren beschikken bijvoorbeeld over een hoge open- en sluitsnelheid, waardoor je gevoelige ruimten optimaal afsluit. In combinatie met de goede afdichting en drukweerstand zorg je er bovendien voor dat de luchtkwaliteit in een ruimte behouden wordt, of je nu werkt met overdruk of onderdruk. Onze snelloopdeuren voor machineafscherming bieden bovendien uitkomst voor robuuste productieomgevingen. Ze vormen een veiligheidsbarrière tussen jouw werknemers en machines, om ongevallen te voorkomen en productieprocessen efficiënt te laten verlopen. Tot slot zijn onze overheaddeuren een goede afsluiting tussen binnen- en buitenruimten binnen jouw productiebedrijf.

Voordelen voor hightech en semiconductor industrie:

  • Klimaatbeheersing: monitor en beheers de luchtkwaliteit en temperatuur in jouw controlled environment optimaal.
  • Controle: voorkom contaminatie van producten of stilstand van machines veroorzaakt door stofdeeltjes.
  • Efficiëntie: dankzij hoge open- en sluitsnelheden verlopen productieprocessen efficiënt en foutloos.
  • Veiligheid: zorg voor optimale bescherming van medewerkers, voertuigen en goederen, dankzij deuren met veiligheidssensoren.