Dubai de Gitex 2017

Deze week vindt in Dubai de GITEX 2017 plaats. Een technologie beurs met meer dan 4000 exposanten uit 97 landen op bijna 93.000 m3

Bijna 150.000 bezoekers zullen in Dubai ook dit jaar kennis maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen een groot scala van toepassingsgebieden. Geerd Jansen, Algemeen Directeur van de Brecon Group, bezoekt de beurs enkele dagen. Hij zal te vinden zijn op de 100m² grote stand van Stulz GmbH, gelegen op het Duitse Paviljoen. In Dubai spreekt Geerd met meerdere Stulz distributeurs uit het M-O en India over het internationale PP4CE concept. Dit is het equivalent van PP4C in Nederland, maar globaal opererend en met een breder perspectief, oftewel Controlled Environment in de breedste zin van het woord.
Volg ons op de Brecon Site en lees alles over de lopende ontwikkelingen van dit nieuwe initiatief met Stulz GmbH als HVAC partner en onze overige internationale partners Deerns (engineering), VAN AKEN (Architecture & Engineering), ASSA ABLOY (Entrance technologie), Bolidt (vloertechnologie), Mennen Cleanroom Cranes (Kraan- en hijstechnologie) Camfil (Filtertechnologie) en BCE (Internationaal Montage Bedrijf). Binnenkort meer nieuws!!